Neem contact op via:
  0031(0)6-46403607 

Volg mij via: 
  • NIEUW CURE4LIFE: Uniek persoonlijk medisch programma!

Praktijk Angela

Een goed gewicht, een goede gezondheid!

Overgewicht én ondergewicht zijn factoren die bepalend zijn voor een gezond lichaam. Maar de allerbelangrijkste reden om iets aan uw gewicht te doen, is uw gevoel van eigenwaarde, zelfverzekerdheid en uitstraling. Met het juiste voedingsadvies en persoonlijke begeleiding kunt u daar iets aan doen. Samen met uw gewichtsconsulente!

Overgewicht kan vele oorzaken hebben.
Bent u te zwaar vanwege stoppen met roken of onvoldoende mogelijkheid tot bewegen? Heeft u ‘vreetbuien’ als gevolg van stress? Of bent u gewoon een ‘Bourgondiër’? Wat de reden ook is, overgewicht is ongezond. Het verhoogt de kans op diabetes, hart-en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker.

Hoe gaat u die extra kilo's aanpakken?
Met een streng dieet, afslankpillen, poeders en drankjes? Helaas werkt dat maar voor even. Op het gewenste gewicht blijven, is het vinden van de juiste balans. Het goede evenwicht tussen voeding en beweging, passend bij uw specifieke levensstijl.

U staat er niet alleen voor.
Samen met u bekijk ik welk voedingsplan het best bij u past. Middels uw inzet en mijn intensieve begeleiding en coaching, zorgen we dat uw voornemen continueert en uiteindelijk uw nieuwe manier van leven wordt!
Hoe kan ik u helpen?


 
 
cure4life afbeelding

Cure4Life

Uw lichaam en gewicht blijvend in balans

Dat is wat Cure4Life samen met u wil bereiken. Een doorbraak in uw strijd tegen overgewicht en obesitas.
Een definitieve oplossing met een blijvend resultaat.
Hoe? Door het aanpakken van de oorzaken van overgewicht!
Meer over Cure4Life?

 

Heeft u nog vragen?

Neem contact op

 

Ervaringen

Sandra

Toen ik 3 maanden geleden bij Angela kwam was ik op zoek naar iemand die mij kon motiveren en enthousiasmeren in mijn voornemen om af te vallen.

Miranda

Sinds een aantal weken bezoek ik de praktijk van Angela gewichtsconsulente in Valkenswaard, en wil ik graag mijn ervaring met U delen.

Ik ben nu 8 weken bij Angela

Ik ben al meerdere keren afgevallen iedere keer door een ander dieet. Ik weet wel hoe het moet maar nu wil ik het me "eigen" maken. Weten wat ik...